Tehotenské fotenia

Tehotenské fotenia

Fotenia sú určené pre mamičky v očakávaní, ich partnerov a detičky.


Kedy si rezervovať termín fotenia?
Kedykoľvek minimálne 2-3 týždne pred požadovaným dátumom fotenia, nakoľko počet termínov je limitovaný. V prípade, že termín fotenia chcete z rôznych dôvodov zmeniť, je to možné, avšak maximálne 1 krát. Ak budete chcieť zmeniť termín znovu, ráta sa to ako opätovné rezervovanie termínu a preto bude potrebné  zaplatiť depozit 20 EUR.

Kde a ako bude prebiehať fotenie? 

Tehotenské fotenia realizujeme vonku v prírode alebo v štúdiu. Ak si vyberiete exteriérové fotenie, vopred sa dohodneme na mieste. Väčšinou chodíme my za klientmi do okolia ich bydliska ( a to max do 25km od nás, respektíve sme ochotní pricestovať aj väčšie vzdialenosti, kde sa potom dopláca za cestovné náklady a to plus 5eur za každých 15km naviac), respektíve máme naše konkrétne miesta na Liptove, kde chodievame fotiť. V prípade interiérového fotenia fotíme u nás v štúdiu, a to na jednofarebných pozadiach, z ktorých si môžete vybrať. Čo sa týka oblečenia, máme na výber z krásnych šiat vhodných pre tehuľky, ale samozrejme môžete použiť aj svoje vlastné oblečenie. Outfit vždy konzultujeme spolu dopredu, ale preferujeme jednoduché pastelové farby, bez potlače, vzorov a neónových farieb. Ak sa budete fotiť s partnerom a detičkami, odporúčame ladiť  max 2 rôzne farby doplnené bielou alebo čiernou.

Čo je v cene fotenia?

V cene fotenia je 10 profesionálne upravených fotografií v najvyššej kvalite, ktoré dostanete digitálne na stiahnutie (tieto fotografie sú vhodné aj na veľkoformátovú tlač) a taktiež v tlačenej podobe a to vo veľkosti 10×15 cm. My pre vás samozrejme vždy upravujeme viac fotografií (približne 15-20), z ktorých si vy vyberiete tie, ktoré sa vám páčia. V prípade, že si vyberiete viac fotiek, ako je v cene fotenia, tak za každú extra fotografiu sa dopláca 7 eur/kus.

Kedy a ako mám zaplatiť za fotenie a ako dostanem fotografie?

Za fotenie sa platí až po tom, čo si vyberiete už upravené fotografie z online galérie, ktorú vám my zašleme. Keď budeme vedieť konečný počet fotografií, zašleme vám faktúru, po ktorej zaplatení obdržíte digitálne fotografie na stiahnutie v plnej verzii. Zasielame ich prostredníctvom linku na online galériu. Tlačené fotografie si môžete vyzdvihnúť priamo u nás v štúdiu, alebo ich zasielame poštou.

Ako dlho uchovávame fotografie?

Fotografie klientov uchovávame z pravidla 1 rok.

110 eur

Share